نکاتی درباره اسباب بازی مناسب برای کودکان


نکاتی درباره اسباب بازی مناسب برای کودکان
بازی کردن با اسباب بازی نه فقط کودک را مشغول و سرگرم می کند ، بلکه موجب تقویت قدرت بینایی ، توانایی حسی ، لمسی و تحریکی کودک میشود .
بازی کردن با بعضی از اسباب بازی ها ارزش آموزشی دارد. کودک با بازی کردن مهارتهایی را می آموزد و همچنین یاد میگیرد که دستها را چطور با چشم و حواس دیگر هماهنگ سازد .
اسباب بازیهایی را برای کودکان تهیه کنید که یادگیری آن کمی مشکل باشد تا ذهن کودکتان فعال تر بشود .
از طریق بازی با اسباب بازی کودک یاد میگیرد اشیاء چطور ساخته میشوند و چه کار میکنند . بازی و تمرین عضلات کودک را قوی میکند و رفتار کودک را بهتر میکند .
بعضی مواقع اسباب بازی به کودک آرامش میدهد و پرخاشگری او را کنترل میکند . مثل کوبیدن میخ با چکش توسط پسر بچه تندخو و عصبی که باعت فروکش کردن پرخاشگری او میشود .
کودکان در سنین 3 تا 4 سالگی آمادگی دارند در هر زمینه ای بازی کنند و یاد بگیرند. کودکان علاقمند به بازی و نگهداری حیوانات کوچک خانگی هستند. ولی حیوانات خانگی ممکن است موجب انتقال بیماریهای عفونی که یا از خون حیوان است. یا حشراتی که واسط حیوان و خانواده است و نیز ایجاد حساسیت و آلرژی ( کهیر و آسم ) شوند .
بازی کردن در سن 4 تا 5 سالگی با آلات موسیقی ممکن است کودک را مشتاق یادگیری موسیقی کند .
در هنگام خرید اسباب بازی به چه نکاتی توجه کنید
به نکاتی درباره اسباب بازی مناسب برای کودکان توجه کنید. اسباب بازی نباید برای کودک خطری ایجاد کند و نباید دارای لبه های تیز و برنده و قطعات جدا شدنی باشد . رنگ اسباب بازی ها باید ثابت و قابل شستشو باشد .
در هنگام خرید اسباب بازی حتما به رنگ آن توجه کنید ورنگی را انتخاب کنید که مورد توجه فرزندتان است .
اگر از خرید یک اسباب بازی برای کودک خود مطمئن نیستید اول بازی مشابهی را با فرزند خود انجام دهید و در صورت عملکرد مثبت فرزند خود آن اسباب بازی را برای او تهیه کنید .
موقعی که فرزندتان از یک اسباب بازی خسته شد و به آن توجه نمیکند باید چند هفته اسباب بازی را از دید کودک دور نگه دارید و دوباره به اوبدهید .
بهتر است فرزندانتان را تشویق به بازیهای جمعی با بچه های دیگر نمایید . تا هم روابط اجتماعی آنها قوی تر شود و هم نحوی رفتار با همسن و سالان خود را یادبگیرند. و حتما به آنها بیاموزید که از انجام بازیهایی که در آن ضربه زدن و آسیب به بچه های دیگر وجود دارد خودداری کنند. و در هنگام بازی با توپ یا چسبونگ یا اسباب بازیهایی که برای پرتاب کردن طراحی شده است ، هرگز آن را به سمت صورت دیگران پرتاپ نکنند .
والدین عزیز کودکان همواره در حال یادگیری هستند. پس آنها را عقل کل ندانید و از دیدگاه آنها به زندگی نگاه کنید. و قبل از هر بازی نکات ایمنی آن بازی را که ملزم به رعایت آن هستند را به کودکانتان بیاموزید . و از این طریق قدرت تجزیه و تحلیل کودک را بالا برده و او را دوراندیش کنید .
دیدگاهتان را بنویسید