جستجو برای:
  • صفحه نخست
  • آموزش
    • علمی
  • سرگرمی
    • بازی
    • کاردستی
    • معما و چیستان
  • تربیتی
    • روانشناسی
      • آموزش جنسی
  • هنری
    • نقاشی
    • سفالگری
  • فرهنگی
    • کتاب
    • قصه و شعر
  • بهداشت و سلامت
    • بهداشت
    • پزشکی
    • تغذیه
  • تماس با ما
 

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟
هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
ورود عضویت
مجله زارومگ
  • دختر
  • 3-
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 9+
  • پسر
  • 3-
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 9+
  • صفحه نخست
  • آموزش
    • علمی
  • سرگرمی
    • بازی
    • کاردستی
    • معما و چیستان
  • تربیتی
    • روانشناسی
      • آموزش جنسی
  • هنری
    • نقاشی
    • سفالگری
  • فرهنگی
    • کتاب
    • قصه و شعر
  • بهداشت و سلامت
    • بهداشت
    • پزشکی
    • تغذیه
  • تماس با ما

مجله

مجله زارومگ بلاگ بهداشت و سلامت تغذیه تخم مرغ دادن به کودک و روش تهیه آن

تخم مرغ دادن به کودک و روش تهیه آن

access_time2020/08/10
perm_identity ارسال شده توسط زارو مگ
folder_open بهداشت و سلامت ، تغذیه
visibility 380 بازدید
share اشتراک گذاری این مطلب:

فواید تخم مرغ:

در این مقاله به چند تخم مرغ دادن به کودک و روش تهیه آن می پردازیم.

 تخم مرغ از نظر غذایی بسیار با ارزش و به اعتقاد بعضی، غذای بهشتی است و با آن می توان ۱۳۰ نوع غذا تهیه کرد. زرده تخم مرغ را از ۸ ماهگی و سفیده و زرده را با هم بعد از یک سالگی می توانید به کودک بدهید.

سفیده تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بسیار خوب و دارای ویتامین های B2، B12 ، A و B6، سلنیوم و ویتامین E است. زرده تخم مرغ نیز دارای آهن، ویتامین D، چربی خوب امگا ۳ و کلسترول می باشد.

یک عدد تخم مرغ متوسط ( ۵۰ گرمی) حدود ۵ تا ۶ گرم پروتئین دارد و ۶۰ تا ۷۰ کالری به بدن کودی می رساند. هضم و جذب تخم مرغ نیز به راحتی صورت می گیرد.

مخلوط سفید و زرده تخم مرغ را سه روز در هفته به صورت آب پز تهیه و هر مقدار که کودک میل دارد، به او بدهید. بعضی از کودکان تخم مرغ سفت را دوست ندارند و تخم مرغ پخته شده به روش های دیگر را بهتر می خورند. در این قسمت روش های پختن تخم مرغ شرح داده می شود

تخم مرغ نیم پز :

یک عدد تخم مرغ را شسته و در قابلمه آب سرد بگذارید و مقداری نمک به آن اضافه کنید (نمک موجب جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ میگردد). سپس قابلمه را روی شعله بگذارید تا آب، جوش آید و اجازه دهید تخم مرغ سه تا چهار دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را از آب داغ خارج کرده و در آب سرد قرار دهید. سپس تخم مرغ را در جای تخم مرغی قرار دهید و با چاقوی تیز قسمت بالای تخم مرغ را محکم و صاف ببرید تا پوسته آن داخل تخم مرغ نشود. تخم مرغ را می توانید با عسل یا کارامل ( شکر آب شده و پخته شده) به کودک بدهید.

 

تخم مرغ سفت آب پز:

تخم مرغ را در آب سرد قابلمه گذارده و حرارت دهید تا آب بجوشد. اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه تخم مرغ در آب جوش بماند. سپس تخم مرغ را از آب داغ خارج و در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا گردد. تخم مرغ جیبی): مقداری آب را در ظرفی ریخته، و یک قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

تخم مرغی را که داخل ظرفی جدا گانه شکسته اید، به آرامی داخل آب جوش بیندازید. به طوری که زرده و سفیده از جدا نشوند و اجازه دهید مدت ۳ دقیقه بجوشد. به این ترتیب سفیده دور زرده سفت زرده در میان سفیده پنهان می گردد. تخم مرغ موقعی پخته شده است که در آب د. سپس آن را از آب خارج و قطرات آب اطراف آن را دور بریزید، تخم مرغ آماده مصرف است.

تخم مرغ نیمرو :

مقدار کمی کره در ماهیتابه بریزید تا کف ماهی تابه چرب شد سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. مختصری نمک به آن اضافه کنید. روی ظرف را با کاغذ آلومینیم بپوشانید و مدت ۵ دقیقه با بخار بپزید

 تخم مرغ املت :

تخم مرغ و شیر را مخلوط نموده، گوجه فرنگی خرد شده و مختصری نمک به آن اضافه کنید. کف ماهی تابه را کمی چرب نمائید و روی شعله ملایم قرار دهید. پس از گرم شدن ماهی تابه ، مایه را در آن بریزید و در ماهیتابه را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید. در پایان پخت، می توانید کمی پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده، جوانه گندم خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده، زیتون و قارچ خرد شده روی املت گرم پخش کنید.

 

 

هنگام خرید تخم مرغ، دقت نمائید تخم مرغ تازه باشد ( پوست آن زبر و دانه دار) وشکسته یا ترک خورده، خریداری نکنید. زیرا ممکن است تخم مرغ آلوده شده باشد. هیچگاه تخم مرغ را به صورت خام یا نیم پز به کودک ندهید. زیرا ممکن است تخم مرغ به میکروب سالمونلا آلوده بوده، موجب اسهال و استفراغ کودک گردد. بنابراین تخم مرغ را به صورت آب پز سفت و رنده و نرم شده به حریره یا پوره اضافه نمائید.

به کودک کمتر از یک سال سفیده تخم مرغ ندهید، زیرا ممکن است نسبت به سفیده تخم مرغ حساسیت به وجود آید.

بعضی از کودکان در برابر برخی غذاها مانند تخم مرغ حساسیت دارند، زیرا سیستم ایمنی آنها تکامل پیدا نکرده است.

اگر روش مناسب تخم مرغ دادن به کودک و روش تهیه آن رابیاموزید کودکتان پروتئین لازم را دریافت می کند.

برچسب ها: محبوب
اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • آزمایش مهارتهای کلامی

    274 بازدید

  • آزمون شنوایی – کودک دو تا سه ساله

    290 بازدید

  • آزمونهای شنوایی کودک – 24 هفته تا هجده ماه

    270 بازدید

  • آزمایش چشایی کودکان

    280 بازدید

  • کودکان هم کرونا میگیرند؟

    280 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آزمون‌ها
  • آموزش
  • استعدادیابی
  • بازی
  • بهداشت
  • بهداشت و سلامت
  • پزشکی
  • تربیتی
  • تغذیه
  • خلاقیت
  • دسته‌بندی نشده
  • دغدغه‌های پدرانه مادرانه
  • رشد کودکان
  • روانشناسی
  • زاروگرام
  • سرگرمی
  • علمی
  • فرهنگی
  • قصه و شعر
  • کاردستی
  • کتاب
  • کودکان و کرونا
  • نقاشی
  • هنری
جدیدترین نوشته ها
  • هنر راهی برای آفرینش – قسمت سوم از خط خطی تا نقاشی 2020/10/29
  • هنر راهی برای آفرینش – قسمت دوم از خط خطی تا نقاشی 2020/10/29
  • از خط خطی تا نقاشی – قسمت اول 2020/10/29
  • بچه‌ها و تلویزیون – قسمت سوم 2020/10/29
  • بچه‌ها و تلویزیون – قسمت دوم 2020/10/29
  • آدرس:
  • قزوین - بلوار شهید سلیمانی - حکمت 71 - پلاک 1 - طبقه سوم - واحد 4
  • =================================
  • تلفن:
  • 028-33675861
  • 09100602040
  • =================================
  • ایمیل:
  • zaromag@gmail.com
  • =================================
  • ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
دسترسی سریع
  • حساب کاربری
  • ---------------
  • درباره ما
  • ---------------
  • تماس با ما
  • ---------------
  • فرصت های شغلی
Designed And Powered By Adminnet
keyboard_arrow_up